MERSİN / TARSUS - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim 2. Dönem 2.Sınav Tarihleri Sitemizde Yayınlanmıştır.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Yaklaşımı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantımız Yapılmıştır.

Nis

Okulumuz 11 ve 12. Sınıf öğrencileri Gaziantep müzeleri ve kültürel zenginlikler öğrenmek adına Gaziantep merkeze gezi düzenlemiştir. Ayrıca Gaziantep üniversitesi ziyaret edilerek bölüm tanıtımları yapılmıştır

Nis

Okulumuz öğretmenlerinin 12. Sınıflara yönelik motivasyon gezisi Tarsus gençlik kampında organize edilmiştir.

Nis

Kades uygulamaları kapsamında okulumuz Coğrafya Öğretmenimiz Hacer KESKİN 11 ve 12. Sınıf kız öğrencilerimize kades uygulaması kullanımı konusunda sunum yapmıştır. Kendisine teşekkür ederiz

Nis

Tübitak söyleşileri kapsamında okulumuza Tarsus üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Atiye KARAKUL ziyaret ederek öğrencilerimize sağlık bilimleri bölümleri ve sağlık mobil uygulamaları hakkında seminer vermiştir. Kendilerine bu verimli seminer için çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okul Müdürümüz Mustafa TEK törenle öğrencimize madalyasını takdim etmiştir.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav Tarihleri Yayınlanmıştır.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim 2. Dönem Sorumluluk Sınav Tarihleri Sitemizde Yayınlanmıştır.

Ara

10 kasımda Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ü öğrecilerimiz ve öğretmenlerimizle okulda düzenlediğimiz törenle saygıyla ve özlemle andık

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk Okul aile birliği toplantısı yapıldı . Okul aile birliğimizin yeni kadrosu belirlendi . Toplantı sonrası da sınıf öğretmenlerimizle birebir görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya ilgi yoğun düzeydeydi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yıl dönümü okulumuz Cumhuriyet Anadolu Lisesinde coşkuyla kutlandı. Programdan sorumlu öğretmenlerimiz Yasemin ULUCAN TÜZÜN , Sıla ŞAHİN ve Hüseyin YAŞAR hocalarımıza ayrıca okul içi hazırlıklarda emeği geçen Edebiyat öğretmenlerimiz D. Müge K. ÖNCE ve Selin ÇELİK hocamıza ayrıca Müdür Yardımcımız Duygu YILDIZ DUR a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 9. Sınıfların okula uyum süreci amacıyla oryantasyon seminer ve piknik etkinliği düzenlenmiştir. Okulumuz Rehberlik Servisi  öğretmenleri Kürşat Ömer TOKLU ve Emre CAN a teşekkür ederiz